Kokouksessa päätettyä päivitetty 18.1.2023

14.3.2022

Hallitus tiedottaa:

  • Puffetin tarkoitus on seuran taloudellinen tukeminen. KK -kisapäivinä tarjolla on pientä suolaista. Jäsenet voivat ottaa yhteisvastuullisesti koppia kanttiinista, jos kanttiinivastaava ei ole paikalla; keittää kahvia, laittaa makkarat, tarjottavaa esille yms. 
  • Siivouslista on päivitetty ja se löytyy hallilta magneettiseinältä. Lista on myös jaettu tiedotusryhmään ja hallilla olevassa päivyrissä lukee joka viikko siivousvuorossa olevan parivaljakon nimet. Listan yhteydessä myös ohje siitä, mitä siivoukseen kuuluu.
  • Tyrvää Petanquen itse järjestämissä kilpailuissa (poissulkien esim. Vammala Open) varataan tietty määrä kiintiöpaikkoja seuran omille joukkueille. Valinta suoritetaan arpomalla, mikäli halukkaita joukkueita on enemmän kuin paikkoja.
  • KK -kilpaluiden pelitapaa pelataan kiertävänä arvottuna duppelina ja jokainen pelaaja kerää henkilökohtaista pistesaalista. Pelitapana pelataan 5 kierrosta swissiä.

 

 

 

 

 

 

Vuosikokouksessa päätettyä:

  • Seuran jäsenmaksu on 30€ aikuiselta ja 5€ juniorilta. Lisenssi on edelleen 35€, mutta mikäli seuran jäsen ottaa lisenssin myös Tyrvää Petanquelta, antaa seura lisenssiin 5€ alennuksen. Tällöin TYR lisenssi + TYR jäsenmaksu yht. 60€. Eräpäivä on 2.3.2022. Tilinumero ja maksuohje löytyvät etusivulta
  • Yleiset harjoitusvuorot ovat maanantai klo 18, keskiviikko klo 17, torstai klo 13 ja sunnuntai klo 15. Näistä päivistä maanantai ja sunnuntai ovat ns. kilpailullisemmat treenit ja keskiviikkona ja torstaina pelataan aina arvotuin parein. Tiistaina Ukun vetämät turnaustreenit klo 17, johon toivotaan etukäteen ilmoittautumista numeroon 0503306497/Uku. Tervetuloa treenaamaan ja harjoittelemaan myös näiden vuorojen ulkopuolella. Yhteystiedoista löytyy useampi henkilö jolla on avain ja mahdollisuus tulla avaamaan ovia tarpeen mukaan.
  • KK-kisat edelleen joka kuukauden vimeinen sunnuntai klo 13. Paikalla tulee olla viim. klo 12.45