Majoitusvaihtoehtoja

 

Kulkuyhteydet löydät täältä

 

MAJOITUSTARJOUKSET TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Huoneistoja, mökkejä, maatilamajoitusta ym.

 

Tietoa majoitusvaihtoehdoista:

 

Tervakallio Camping

Alueelta löytyy 9 leirintämökkiä ja ne on tarkoitettu mökkityypistä riippuen 1-5 henkilölle. Huoltorakennus sijaitsee aivan leirintämökkien vierestä, josta löytyy WC ja suihku. Myös lemmikkieläimet ovat mökkeihin tervetulleita.

Matkaa Tervakalliolta pelikentille on n. 2km

https://www.tervakallio.com/tervakallio/

 

Liekoranta

Majatalossa on seitsemän kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone.

Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lämpöpistokkeellinen pysäköinti kievarin pihassa, sauna ja vilpolaparveke ovat veloituksetta käytettävissänne. Huoneiden kylpyhuoneet ovat pienehköjä; reilumpi suihkutila on saunan yhteydessä. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kievarissa ei ole hissiä. 

Matkaa Liekorannasta pelikentille on n. 1,6km

http://www.liekoranta.fi/

 

Vammalan Seurahuone

Hotelli sijaitsee aivan Vammalan keskustassa. Tarjoamme vieraidemme käyttöön 22 huonetta yhteensä n. 40 hengelle. Vastaanottomme sijaitsee toisessa kerroksessa ja on avoinna ravintolamme aukioloaikoina.   Viihtyisien huoneidemme varusteluun kuuluu puhelin ja televisio. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Suurimmassa osassa huoneista on parkettilattia, joissain huoneissa on lisäksi parveke.

Matkaa Seurahuoneelta pelikentille on n. 1,6km

https://vammalanseurahuone.fi/fi/

 

Putiikkihotelli Pyynpesä

Putiikkihotelli Pyynpesä on pieni ja tunnelmallinen, majatalotyyppinen hotelli Sastamalan sydämessä. Pyynpesän ovet avautuivat kokonaisvaltaisesti uudistetuissa tiloissa ensimmäistä kertaa marraskuussa 2017. Tilauudistuksen myötä olemme tuoneet sekä huoneisiin että yleisiin tiloihin lisää avaruutta, toimivampia pohjaratkaisuja sekä modernia sisustuksellista tunnelmaa. Näin haluamme taata jokaiselle vieraallemme mukavaa oleskelua ja levollisia yöunia.

Matkaa Pyynpesästä pelikentille on n. 2km

https://www.pyynpesa.fi/putiikkihotelli-pyynpesa/

 

Hotelli Ellivuori

Hotelli Ellivuoressa on tehty mittavia uudistuksia ja asiakkaiden käytössä on peruskorjattuja huoneita ja huoneistoja, joissa on 90 cm leveät vuoteet ja lisäksi osassa huoneista on 1 – 2 nojatuolia, jotka toimivat lisävuoteina.

Lemmikkieläinveloitus 20 € / majoittuminen (huoneita rajoitetusti)

Jokaisessa huoneessa on ilmainen wi-fi käytettävissä.

Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa.
Huom! Rakennuksessa ei ole hissiä.

Matkaa Ellivuoresta pelikentille on n. 19km

https://ellivuoriresort.fi/majoitus/hotelli/